Het zigzagkind - filmeditie - 2012

 

Vertaald door: Shulamith Bamberger
Paperback, 448 blz. € 12,50
ISBN: 978 90 5936 367 0

Koop of bestel het boek bij uw plaatselijke boekhandel of bestel via onze webshop

Ook verkrijgbaar als eboek
ISBN 978 90 5936 557 5 | € 9,95
- EBOEK KOPEN

Het zigzagkind - paperback

 
  - Titelpagina
  - Leesfragment
  - Recensies
  - Recensies van de film

Nono, bijna dertien, krijgt voor zijn bar mitswa van zijn vader een verrassingsreisje. Maar dit loopt uit de hand wanneer hij met de elegante meesteroplichter Felix een aantal misdaden begaat en de politie achter zich aan krijgt. Tussen alle avonturen door ontdekt Nono het ware verhaal van zijn vader en zijn overleden moeder, en dat zet hem aan tot nadenken over wie hij eigenlijk is. Een magisch boek voor zowel oudere als jongere lezers, die zich al vaker hebben afgevraagd: wat is dat eigenlijk, volwassen worden?

David Grossman (1954) is een van Israëls beroemdste schrijvers. Zijn roman Zie: liefde betekende zijn internatonale doorbraak. Zijn werk omvat behalve essays, kinderboeken en een toneelstuk inmiddels negen romans waaronder De stem van Tamar, De uitvinder van geheimen en Haar lichaam weet het. Zijn monumentale roman Een vrouw op vlucht voor een bericht werd internationaal geprezen. In 2012 verscheen het indrukwekkende boek Uit de tijd vallen.

Het zigzagkind is nu verfilmd door Burny Bos, de maker van onder meer Abeltje en Minoes. Met in de hoofdrollen Fedja van Huêt, Burghart Klaussner, Isabella Rossellini en Thomas Simon. De regie is van Vincent Bal.

www.nonohetzigzagkind.nl


 
 
 
 
 
copyright (c) 2016 Uitgeverij Cossee - www.cossee.com
Naar Cossee.com Naar Cossee.com