David Grossman
Actueel
NIEUWS & EVENEMENTEN

Nieuws
David Grossman

David Grossman te gast bij Boek & Meester

GEPLAATST: 09-10-2020

Aanstaande zaterdag 17 oktober zal David Grossman te gast zijn bij Boek & Meester, een maandelijk literatuurprogramma waarin per editie één (inter)nationale topauteur centraal staat. Het wordt een bijzondere avond met een diepgaand interview over zijn nieuwe boek Het leven speelt met mij, en zijn schijverschap. 

Op zaterdag 17 oktober vertelt meesterschrijver David Grossman over zijn nieuwe roman Het leven speelt met mij. Grossmans debuut Zie: liefde (1990) zette hem internationaal op de kaart. In 2015 verscheen Komt een paard de kroeg binnen, waarvoor Grossman de prestigieuze Man Booker Prize kreeg toegekend. 

Vanwege de nieuwe maatregelen en reisbeperkingen is er gekozen voor een gesprek vanuit Arminius Rotterdam via een live videoverbinding op groot scherm. We zijn uiteraard heel blij dat David Grossman op deze manier toch bevraagd kan worden over zijn schrijverschap en belangrijke boeken.

Wil je hier graag bij zien? Dat kan!

Er is een beperkt aantal zaaltickets beschikbaar waarmee het gesprek in Arminius bijgewoond kan worden. Als alternatief is er de mogelijkheid om ZOOM-tickets te bestellen; je krijgt dan de dag voor het programma van de organisatie van Boek & Meester een mail toegestuurd met daarin de link naar een livestream die vanuit huis is te volgen. 

Tickets zijn verkrijgbaar in de ticketshop.

 


- MEER NIEUWS -
- VORIGE PAGINA -